Top

Kenyan Projects

Kuunganisha training en coaching is nauw betrokken bij een aantal projecten en organisaties in Kenia. Met raad en daad staan we deze projecten bij, om mensen te laten ervaren dat er meer mogelijk is. Vaak wordt er vanuit gegaan dat mensen eerst in hun eerste levensbehoefte moeten worden voorzien, voordat ze naar hun eigen ontwikkeling kunnen kijken. Kuunganisha draait dit graag om, door te werken aan capacity building, inzicht krijgen in hun eigen kwaliteiten en vermogens, kunnen mensen in hun eerste levensbehoefte voorzien. Je kunt door een sloppenwijk lopen en denken “Wat een ellende”. Je kunt ook kijken naar de enorme mogelijkheden die daar liggen, zonder de ellende uit te sluiten.

Op dit moment werkt Kuunganisha training en coaching samen met CISP in Nairobi. Samen met hen is een programma ontwikkeld om via storytelling meisjes in Somalie hun verhaal te laten vertellen. Vanuit dit project zal een boek ontstaan.

In het project ‘the healing power of art’ waar we ook bij betrokken zijn bieden we workshops en coaching gericht op creatieve therapie. Zoals artexpression voor kinderen,  het maken van zandmandala’s en drumcirkel sessies.

Daarnaast ondersteunen we een aantal zelfstandige trainers op het gebied van NLP.