Top

Training

Voor recente data en prijzen, neem contact met ons op via marianneverrijt@hotmail.com. Ook voor een folder met meer informatie over een training kun je met ons contact opnemen.

Praktisch coachen met NLP

Een praktische training van 8 dagen waar je handvatten krijgt om om je werk of  je in priveleven coachend bezig te zijn. NLP basistechnieken als het coachmodel, ankeren, rapport maken en werken met submodaliteiten zullen aangereikt worden en op een dynamische manier worden getraind. Tevens is dit het 1e deel van de practitioner opleiding.

NLP Practitioner Intensive

Praktisch coachen met NLP is het 1e deel van de practitioner opleiding. In dit tweede deel van de opleiding zul je meer bezig zijn met verdieping op het NLP coachmodel en zullen werken met delen in jezelf, de tijdlijn en andere verdiepende technieken op het programma staan.

NLP Master

Coachen op een dieper niveau. Hoe diep zitten normen, waarden en overtuigingen? Wat is jouw missie in het leven? interessante onderwerpen die diepgang krijgen door verschillende technieken en opdrachten. Een mooi en waardevol vervolg op de practitioner opleiding.

Systemisch werk

De training systemisch werk (familie opstellingen) is ontwikkeld samen met Theo Bruekers en vindt nu plaats in Kenia. Vanaf januari 2015 zal deze ook in Nederland gegeven worden.