Top menu

Jaartraject voor coaches

Coaching voor (NLP) coaches

Verdieping en reflectie

Je bent klaar met je practitioner, master opleiding of andere coachopleiding, en wat dan? Je bent super veel gegroeid als mens en coach, veel geleerd en bezig met de integratie in jezelf van wat je hebt gezien, gevoeld en gehoord. Het inspireren en coachen van mensen is wat in je bloed zit en je wilt jezelf nog meer ont-wikkelen om zo nog meer mensen te inspireren en samen een grotere impact op de wereld om ons heen te maken. Wil je succesvol zijn als bedrijf/praktijk en nog beter neer zetten waar jij voor staat met zichtbare resultaten?

In dit jaartraject te volgen in twee blokken ligt de focus helemaal op jou als mens en als coach/inspirator. Wie ben jij in je bedrijf/praktijk? Je gaat je Nieuwe Levenspad nog meer uitdiepen en onderzoeken. Een heel traject wat draait om jouw wensen en behoeften, een SoulSafari speciaal voor jou op maat.

Dit unieke jaartraject voor coaches/inspirators is is te volgen in twee blokken van een half jaar en bestaat bestaat uit het volgende:

  • Iedere week 1 uur coaching middels zoom, gebaseerd op jouw vragen en proces
  • Iedere maand een nieuw thema om te onderzoeken met werkboek (denk aan schaduwwerk, karakterstructuren, emoties, je bedrijf etc)
  • Ieder half jaar een live dag met de focus op jouw proces
  • Een jaar lang bereikbaarheid op email/whatsapp voor al je vragen
  • Verschillende verrassingsbonussen

Raakt dit aanbod je. Voel je dat je je vleugels nog verder kunt uitslaan door deze investering in jezelf te doen? Ik plan graag en vrijblijvend gesprek met je, ik heb een aantal uren vrijgepland om een gesprek me je te voeren.

Neem contact op via het contactformulier en maak een vrijblijvende afspraak.
Marianne informeert je graag