Top menu

Marianne Verrijt

Na mijn studie Culturele en Maatschappelijke vorming was ik werkzaam binnen het welzijnswerk, met als belangrijkste focus jongerenwerk en opbouwwerk. Ik heb gewerkt met de meest uiteenlopende doelgroepen binnen deze sector, waar mijn hart steeds uitgaat naar mensen met een andere culturele achtergrond. Daarnaast ben ik internationaal gecertificeerd NLP trainer, (adem)coach en ben opgeleid als trainer in systemisch werk.

Sinds oktober 2013 focus me ik fulltime op mijn bedrijf Kuunganisha training en coaching, met trainingsactiviteiten in Nederland en Kenia.

Wat mij drijft, is de twinkeling in de ogen van mensen wanneer ze tot een inzicht komen, iets bereiken voor zichzelf en de keuzes die daarna mogelijk worden. Mijn hand reiken aan mensen, die zelf bepalen of ze die pakken of niet. Samen op pad gaan om te onderzoeken wat er aan de hand is en waar de hulpbronnen zijn die je tot je recht laten komen, je eigen kracht ervaren. Vanuit mijn neutraliteit mensen laten ontdekken dat ze tot veel meer in staat zijn dan ze in eerste instantie zelf dachten.

Ik vind dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot persoonlijke groei en capacity building, ongeacht waar je vandaan komt. Ik geloof in de kracht van verbinding en samenwerking. Daarom werk ik samen met een aantal andere professionals, om zo de kwaliteit te waarborgen.